Aanleveren van docenten

Veel onderwijsinstellingen kampen tegenwoordig met hetzelfde probleem, namelijk een docententekort. Veel studenten en starters kiezen er niet snel meer voor om een lerarenopleiding te doen.Tevens zorgt de vergrijzing binnen het onderwijs voor een groot tekort aan docenten. Voor onderwijsinstellingen is het vaak moeilijk en tijdrovend om zelf op zoek te gaan naar nieuwe geschikte onderwijzers die ook tijdelijke functies kunnen vervullen.

Door haar vele educatieve diensten heeft StudyTree door de jaren heen veel connecties en contacten opgebouwd binnen het onderwijs. Met haar expertise in educatie weet StudyTree als geen ander welke kwaliteiten en vaardigheden goede docenten moeten beheersen. Bij de verscheidene diensten van StudyTree zijn, naast gecertificeerde docenten, veel studenten werkzaam. Deze studenten vervullen functies als bijles- en/of GMAT docent en worden bij hun werkzaamheden als docent door ervaren onderwijzers begeleid. Veel van deze studenten hebben een passie voor het onderwijs en groeien door naar docentfuncties bij zakelijke partners van StudyTree. Op deze manier ervaren de jonge docenten hoe het is om binnen het onderwijs te werken en ondervinden zij waar hun kwaliteiten en wensen voor een carrière binnen het onderwijs liggen. Zo maakt StudyTree de stap om het onderwijs in te gaan een stukje kleiner en brengt zij gepassioneerde mensen voor de klas.

StudyTree deelt graag haar netwerk van leraren om het onderwijs te ondersteunen met de zoektocht naar bekwame docenten. StudyTree vindt de talentvolle docent die bij de visie en waarden van uw organisatie past; voor vaste én tijdelijke aanstellingen. Bent u op zoek naar een onderwijzer en kunt u wel wat hulp gebruiken bij uw zoektocht? StudyTree helpt u aan een talentvolle nieuwe docent!