Vacature: docent wiskunde, natuurkunde en/of scheikunde

Vacature: Docent wiskunde
06/11/2017
Cursusmanager (fulltime)
06/02/2018

Vacature: docent wiskunde, natuurkunde en/of scheikunde

In het kort
Is jouw Engels op niveau en lijkt het je leuk om voor de klas te staan in een internationale setting? Ben je zelfstandig, neem je graag initiatief en zou je jezelf graag blijven ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je bent in deze functie bezig internationale studenten in één jaar tijd op 6 VWO niveau te brengen. De studenten krijgen verschillende vakken aangeboden en we zijn op zoek naar jonge, enthousiaste en gemotiveerde mensen die ons team komen versterken voor de bèta vakken.

Dagelijkse bezigheden
Als docent is jouw voornaamste taak het verzorgen van lessen in een bepaald vak(ken) voor een klas van 20 tot 25 leerlingen. Dit vereist een goede voorbereiding, die je zelf flexibel in kunt plannen. Gedurende de periode zullen er verschillende toetsten worden gemaakt, afgenomen en nagekeken. Je zal regelmatig contact hebben met je collega’s over de inhoud van de lessen en voortgang van de leerlingen. Daarnaast ga je op een enthousiaste manier om met de cultuurverschillen in de groep en neem je deel aan activiteiten in en buiten de lessen om de studenten te helpen integreren.

Wie wij zoeken
Essentieel voor deze functie is dat je het leuk vindt om voor een groep te staan en mensen iets over te brengen. Daarnaast is het een vereiste dat je Engels in spraak en schrift op voldoende niveau is. Wij zoeken iemand die met veel enthousiasme en groot verantwoordelijkheidsgevoel, vanaf januari 2018 inzetbaar is, en een goede kennis heeft in één of meer vakken:

  • Wiskunde
  • Natuurkunde
  • Scheikunde

Wie wij zijn
StudyTree is een jong en groeiend bedrijf dat zich richt op de educatieve ontwikkeling van studenten. We hebben een portfolio met verschillende merken, gericht op onderwijs. Denk aan examentraining, bijlessen voor struikelvakken, scriptie hulp, data-analyse en het detacheren van docenten. Naast vakinhoudelijk onderwijs richten wij ons ook op de voorbereiding op de arbeidsmarkt. We verzorgen excellentieprogramma’s, geven training en voorlichting tijdens de studie en bieden sollicitatietraining voor afstudeerders.

Wij bieden:
– Jonge, gedreven en gezellige collega’s in een internationale setting;
– Veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid;
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
– Een dienstverband van 8 tot 32 uur per week afhankelijk van hoeveel vakken je geeft;
– Flexibele werktijden;
– Uitstekende verdiensten: 14 tot 18 euro per uur;
– Doorgroeimogelijkheden.

 Wij vragen:
– WO bèta student (tenminste 3e jaar bachelor) of afgestudeerd;
– Goed niveau Engels
– Ervaring in het lesgeven is een sterke pre;
– De volgende eigenschappen: enthousiast, zelfstandig, communicatief en georganiseerd;
– Aantoonbaar goede cijfers voor één van de bèta vakken;
– Aantoonbare affiniteit met de dagelijkse werkzaamheden;
– Tenminste 8 uur per week beschikbaar;
– Wonend in Amsterdam of omgeving.

Enthousiast? Stuur zo spoedig mogelijk je motivatiebrief en CV naar Jasper Reinders (jasper.reinders@studytree.nl). Je kunt ook contact met hem opnemen voor vragen over de functie.