Vacature: docent Study Tools
14/08/2017
Vacature: Docent wiskunde
06/11/2017

Docent Engels (GMAT) – 1 avond per week

GMAT Amsterdam

In het kort

De GMAT is een toelatingstest die wereldwijd wordt gebruikt ter selectie van de meest geschikte kandidaten voor een master in Bedrijfskunde. Voor onze GMAT voorbereidingscursussen in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een docent voor de Verbal sectie van de GMAT. In dit onderdeel wordt getest in hoeverre argumenten doorgrond kunnen worden en of de juiste taalkundige afwegingen worden gemaakt bij het formuleren van beslissingen. Ervaring als docent is een pré maar geen vereiste.

Werkzaamheden

Als GMAT docent zal je, volgens een vastgesteld programma, cursussen geven aan kleine groepen studenten die zich voorbereiden op de GMAT test. Iedere nieuwe docent wordt zorgvuldig ingewerkt, dus ervaring met lesgeven voor de GMAT test is geen vereiste. Wel is het essentieel voor deze functie dat je goed bent in Engels en ook in vloeiend Engels les kunt geven, het leuk vindt om voor een groep te staan en mensen iets bij te brengen. Op het moment zijn we op zoek naar iemand die ongeveer 1 avond per week zou willen werken. 

Wie zijn wij

StudyTree is een bedrijf dat zich richt op de educatieve ontwikkeling van studenten. Eén van onze merken is GMAT Amsterdam. GMAT Amsterdam is een organisatie die ondersteuning en begeleiding biedt bij de voorbereidingen voor een GMAT examen. Zo biedt GMAT Amsterdam cursussen voor de verschillende onderdelen van de GMAT test en is het tevens mogelijk om 1 op 1 lessen te volgen. Daarnaast is het mogelijk om via de website van GMAT Amsterdam studiemateriaal te bestellen.

Wij bieden:

  • interne trainingen en een inwerkprocedure
  • Flexibele werktijden (ongeveer 1 avond per week) 
  • Gedreven en gezellige collega’s
  • Goede verdiensten
  • Een zeer goede toevoeging op je CV

Jij bent:

  • WO student of reeds afgestudeerd
  • Representatief, gemotiveerd en zelfstandig
  • Woonachtig in Amsterdam (en omstreken)
  • Vloeiend in de Engelse taal

Ervaring met de GMAT en het geven van les is een pré, maar geen vereiste.

Heb jij vragen over deze vacature? Neem dan contact met ons op via 020 260 0110. Wil jij bij ons aan de slag gaan als Verbal docent? Stuur dan je CV en motivatie naar info@gmatamsterdam.com.