Student traineeship

Door te studeren verwerven studenten kennis, maar natuurlijk is niet alleen inhoudelijke kennis van belang bij een baan. Communicatietechnieken, prioriteiten stellen en samenwerken zijn tevens vaardigheden die studenten en starters helpen om vanaf hun eerste dag effectief te werk te gaan.

Om deze redenen heeft StudyTree in 2017 een Student Traineeship ontwikkeld; een éénjarig programma met verschillende trainingen om de persoonlijke en professionele ontwikkeling van haar cursusmanagers voor de bijlesactiviteiten te stimuleren. Tijdens de 8 verschillende trainingen leren studenten onder andere vaardigheden als time-management, communicatietechnieken het maken van een cv en verscheidene promotietechnieken. Studenten worden klaargestoomd voor het werkveld zodat zij effectief, zelfbewust en bovenal zelfverzekerd aan de slag kunnen.

De groep trainees van het studiejaar 2017/2018 is inmiddels klaar met hun programma. StudyTree ontwikkelt doorlopend nieuwe trainingen en trainingsprogramma’s voor verschillende groepen medewerkers ten behoeve van hun ontwikkeling. 

‘De trainingen zijn informatief, interactief en heel gezellig; ik werk én studeer nu veel effectiever!’ — Joep, deelnemer aan het Student Traineeship van StudyTree