GMAT Amsterdam
Vacature: medewerker Telefonisch Advies & Verkoop (GMAT)
15/08/2019
Teacher Mathematics – Amsterdam
16/10/2019

(Student)docent Accounting & Business

In het kort
Heb je ervaring in het onderwijs, is jouw Engels op niveau en lijkt het je leuk om voor de klas te staan in een internationale setting? Ben je zelfstandig, neem je graag initiatief en zou je jezelf graag blijven ontwikkelen? Dan zijn we op zoek naar jou!

Je bent in deze functie bezig internationale studenten in één jaar tijd op VWO 6 niveau te brengen. De studenten krijgen verschillende vakken aangeboden en we zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde docent die ons team komt versterken voor het vak Mathematics for Business.

 

Dagelijkse bezigheden

Vanaf september 2021 tot half juli 2022 verzorg je de lessen van de vakken voor een klas van ongeveer 20 internationale leerlingen. Dit vereist een goede voorbereiding, die je zelf flexibel in kunt plannen. Afhankelijk van de coronamaatregelen zijn de lessen online, op campus of een combinatie van die twee. Gedurende de periode zullen er verschillende toetsen worden gemaakt, afgenomen en nagekeken. Je zult regelmatig contact hebben met je collega’s over de inhoud van de lessen en voortgang van de leerlingen. Daarnaast ga je op een enthousiaste manier om met de cultuurverschillen in de groep.

 

Wie wij zoeken
Essentieel voor deze functie is dat je inhoudelijke kennis hebt van wiskunde en dit op VWO6 of eerstejaars universitair niveau kunt overbrengen. Ervaring met onderwijs, bijvoorbeeld met (bij)les geven, is een grote pré. Je vindt het leuk om voor een groep te staan en mensen iets bij te brengen. Daarnaast is het een vereiste dat je Engels in spraak en schrift op voldoende niveau is. Wij zoeken iemand met veel enthousiasme en groot verantwoordelijkheidsgevoel, die goed zelfstandig kan werken en een proactieve houding heeft.

 

Wie wij zijn
StudyTree richt zich op de educatieve ontwikkeling van studenten. Wij ondersteunen onderwijsinstellingen in het ontwikkelen van lesprogramma’s en het geven van lessen met behulp van flexibel inzetbare (student)docenten. We trainen en begeleiden onze docenten en werken altijd nauw samen met onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers lopen uiteen van basis tot hoger onderwijs, van regulier tot particulier onderwijs. We werken veel met jonge mensen samen die fris in het leven staan, volop mogelijkheden zien en graag een bijdrage leveren aan het onderwijs.

 

Wij bieden:
– Gedreven en gezellige collega’s in een internationale setting;
– Veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid;
– Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
– 8 tot 32 uur per week;
– Flexibele werktijden;
– Goed salaris

 

Wij vragen:
– Derdejaars WO student of afgestudeerd;

– Goed niveau Engels;

– Ervaring in het lesgeven is een pré;
– De volgende eigenschappen: enthousiast, zelfstandig, communicatief en georganiseerd;
– Aantoonbare affiniteit met de dagelijkse werkzaamheden;

– Visie op onderwijs en lesgeven;
– Wonend in Amsterdam en omgeving

 

Enthousiast? Stuur z.s.m. je CV en korte motivatie naar Renske Rakers (renske.rakers@studytree.nl). De startdatum van de positie is rond 1 september 2021. De eerste weken worden besteed aan voorbereiding en training. Het lesgeven start in de laatste week van september.