Schoolstudent gezocht

Laat hier je gegevens achter voor een leuke bijbaan!

  Wat ga je doen?

  Als schoolstudent ga je aan de slag op een basisschool als assistent van de leerkracht. Je assisteert bijvoorbeeld in een drukke of lastige klas, of je begeleidt een individueel kindje met een leerachterstand. Als schoolstudent zit je nooit stil!

  Betekenisvolle baan

  Als schoolstudent draag je bij aan beter onderwijs. Je zorgt bijvoorbeeld voor meer kansengelijkheid, door leerlingen de extra aandacht te geven die ze nodig hebben. Ook help je de werkdruk van leerkrachten te verlagen. Met deze baan maak je dus echt verschil!

  Nasleep van de corona crisis

  Door de coronacrisis zijn er grote leerachterstanden in het basisonderwijs ontstaan. Om deze in te halen is extra hulp, tijd en aandacht nodig. Dit is precies wat jij als schoolstudent kan bieden. Zo help je om de achterstanden te verminderen.

  Goed op je cv en een goed salaris

  Met deze baan zet je je in voor beter onderwijs. Dat staat goed op je CV: je laat ermee zien dat je maatschappelijk betrokken bent. Studeer je psychologie of pedagogiek? Dan kun je ook al relevante ervaring opdoen in je latere werkveld. Daarnaast niet onbelangrijk: StudyTree voorziet de studenten van een goed uurloon.

  Meer informatie?

  Klik hieronder voor een uitgebreide uitleg over de functie:

  Volledige vacature