Docent Wiskunde (GMAT) – 1 avond per week

Assistent van leerkracht op Rotterdamse basisschool
17/02/2020
Teacher Mathematics – Enschede
19/08/2020

Docent Wiskunde (GMAT) – 1 avond per week

GMAT Amsterdam

In het kort

De GMAT is een toelatingstest die wereldwijd wordt gebruikt ter selectie van de meest geschikte kandidaten voor een master in Bedrijfskunde. Voor onze GMAT voorbereidingscursussen in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar een docent voor de Quant sectie van de GMAT. In dit onderdeel wordt getest in hoeverre je met logisch redeneren wiskundige problemen kunt oplossen. Evaring als docent is een pré maar geen vereiste.

Werkzaamheden

Als GMAT docent zal je, volgens een vastgesteld programma, cursussen geven aan kleine groepen studenten die zich voorbereiden op de GMAT test. Iedere nieuwe docent wordt zorgvuldig ingewerkt, dus ervaring met lesgeven voor de GMAT test is geen vereiste. Wel is het essentieel voor deze functie dat je goed bent in Engels en ook in vloeiend Engels les kunt geven, het leuk vindt om voor een groep te staan en mensen iets bij te brengen.

Wie zijn wij

StudyTree is een snel groeiend bedrijf dat zich richt op de educatieve ontwikkeling van studenten. We hebben een portfolio met verschillende merken gericht op onderwijs. Één van deze merken is GMAT amsterdam.

GMAT Amsterdam is een organisatie die ondersteuning en begeleiding biedt bij de voorbereidingen voor een GMAT examen. Zo biedt GMAT Amsterdam cursussen voor de verschillende onderdelen van de GMAT test en is het tevens mogelijk om 1 op 1 lessen te volgen. Daarnaast is het mogelijk om via de website van GMAT Amsterdam studiemateriaal te bestellen.

Wij bieden:

  • Interne trainingen en een inwerkprocedure
  • Flexibele werktijden (vaak avonduren en weekenden)
  • Jonge, gedreven en gezellige collega’s
  • Zeer goede verdiensten
  • Een zeer goede toevoeging op je CV

Jij bent:

  • WO student of reeds afgestudeerd (een wiskundige studie is een pré)
  • Representatief, gemotiveerd en zelfstandig
  • Woonachtig in Amsterdam (en omstreken) of in het bezit van een studenten OV
  • Vloeiend in de Engelse taal

Ervaring met de GMAT en lesgeven is een pré, maar geen vereiste.

Heb je interesse? Stuur dan graag je CV met korte motivatie naar info@gmatamsterdam.com