Scriptiebegeleider voor HBO en WO studenten

Bijlesdocent economie en bedrijfskunde
02/05/2018
Assistent van leerkracht op Amsterdamse basisschool (Bijbaan voor studenten)
24/02/2019

Scriptiebegeleider voor HBO en WO studenten

Over ScriptieAF
ScriptieAF biedt scriptiebegeleiding aan voor HBO en WO studenten. ScriptieAF is onderdeel van StudyTree, een organisatie met verschillende diensten gericht op het onderwijs. Onder deze diensten vallen onder andere tentamencursussen, bijles, hulp bij data-analyse, en sollicitatietraining.
ScriptieAF is in 2013 gestart doordat klanten van andere StudyTree merken aanklopten met vragen over hun scriptie. Met veel enthousiasme is sindsdien gewerkt aan het uitbouwen van de dienstverlening, met steeds meer begeleiders en vakgebieden.

Functiebeschrijving
We bieden zowel face-to-face als online begeleiding aan, voor elk stadium van het scriptie schrijven. Daarom geven we jou als begeleider de vrijheid om met de student samen een ‘plan de campagne’ te maken. Iedere student is immers anders, en zo ook de begeleiding vanuit ScriptieAF. Bij de ene student geef je inhoudelijke feedback en ben je aan het sparren over de volgende scriptiestappen, bij de andere student ben je vooral een motivator en stok achter de deur. Omdat je op freelancebasis werkt, ben je zeer flexibel en werk je, in overleg met de student, op momenten die jou uitkomen.

Profiel scriptiebegeleider voor ScriptieAF
We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde scriptiebegeleiders op diverse vakgebieden. Momenteel zijn we met name op zoek naar begeleiders met de volgende achtergronden: (commerciële) economie, bedrijfskunde, communicatie, kwalitatief en kwantitatief onderzoek (SPSS, STATA, R). Daarnaast omschrijven de volgende punten jou:

  •  Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
  • Je hebt goede studieresultaten dan wel goed beoordeelde afstudeerscriptie of uitgebreide ervaring in de academische wereld;
  • Je bent ZZP-er
  • Je hebt de volgende eigenschappen: flexibel, geduldig, betrouwbaar, betrokken en zelfverzekerd;
  • Je hebt analytisch vermogen en kan goed overzicht houden;
  • Je vindt het leuk om studenten te helpen;
  • Marktconform salaris.

Denk je dat jij in dit profiel past, en heb je interesse? Stuur dan jouw CV en motivatie naar info@scriptieaf.nl t.a.v. Annemarie ter Haar. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!