Merken

Studytree heeft een aantal toonaangevende onderwijsdiensten die gericht zijn op de eindgebruiker – de scholier of student. Al deze diensten hebben hun eigen naam en identiteit, om zodoende de informatievoorziening naar haar klanten te optimaliseren, en de specifieke doelgroep apart aan te kunnen spreken. Enkele van de bekendere merken van StudyTree zijn:

ScriptieAF

De scriptie is voor velen de kroon op hun studie. Echter, door tal van oorzaken, kan een student geconfronteerd worden met tegenvallende voortgang. Hoewel een scriptie zelfstandig geschreven hoort te worden, klagen veel studenten over de tegenvallende voorbereiding op begeleiding van het schrijven van een scriptie. ScriptieAF streeft ernaar om tegen een betaalbaar tarief en op een verantwoordelijke manier bij te dragen aan het schrijven van de scriptie, zodat iedereen zijn of haar scriptie binnen een redelijke termijn af kan maken.

Statistiekkoning

Statistische analyses kunnen erg lastig zijn, in het bijzonder wanneer er afgeweken wordt van de bekende standaard analyses, of wanneer er met complexe data gewerkt wordt. De Statistiekkoning biedt hier een uitkomst, door een op maat lesprogramma, waarbij de juiste analysemethode wordt aangeleerd. Met deze aanpak stelt de Statistiekkoning jonge onderzoekers in staat om hun ambitieuze onderzoeken uit te blijven voeren, zonder angst voor de complexe analyses. Het resultaat is vaak binnen enkele uren zichtbaar, waardoor de analyse snel en probleemloos verwerkt kan worden in de scriptie.

GMAT Amsterdam

GMAT Amsterdam

De GMAT is een test ontwikkeld om het niveau van aankomend master studenten bedrijfskunde te kunnen meten. De test wordt zowel in Nederland als internationaal gebruikt en wordt door velen als ingewikkeld ervaren. Door te helpen met de voorbereiding op deze test draagt GMAT Amsterdam bij aan de verwezenlijking van de ambities van mensen die een master bedrijfskunde zien als een goede aanvulling op hun huidige kennis en denkniveau.

Careerstarter

Careerstarter is een bedrijf waar StudyTree een nauwe samenwerking mee onderhoudt, en als mede-eigenaar betrokken bij is. Careerstarter verzorgt trainingen gericht op solliciteren en trainingen gericht op de persoonlijke ontwikkeling naast de studie. De kennis en ervaring op het gebied van persoonlijke ontwikkeling wordt ook gebruikt om de werknemers van de verschillende activiteiten die StudyTree heeft optimaal te laten presteren, zowel in het heden als de toekomst.