Assistent van leerkracht op Amsterdamse basisschool (Bijbaan voor studenten)
24/02/2019
Part-time teacher Enschede
17/05/2019

Docent Economie & M&O

In het kort
Heb je ervaring in het onderwijs, kennis van economie en M&O en lijkt het je leuk om betrokken te zijn bij het ontwerpen van een curriculum? Dan zijn we op zoek naar jou!
Je bent in deze functie betrokken bij de ontwikkeling van de vakken Economics en/of Management & Organisation voor een internationaal voorbereidingsjaar op een Nederlandse universiteit. Het gaat om buitenlandse studenten wier vooropleiding niet voldoet aan de eisen van de universiteit. De studenten werken aan hun academische vaardigheden en soft skills, daarnaast krijgen ze een inhoudelijk vakkenpakket.

Werkzaamheden
Je ondersteunt bij het ontwikkelen van de vakken. Je stelt de inhoud met bijbehorende leerdoelen op, ontwerpt een studiewijzer, selecteert studieboeken, stelt programma van toetsing op en denkt na over manier van lesgeven. Je werkt zelfstandig, maar zult regelmatig overleg hebben met de projectmanager. Het project loopt tot de zomer. Hoeveel uur je bezig bent zal per week verschillen, met een gemiddelde van 4 uur per week. Eventueel kun je na de zomer als docent aan de slag.

Wie wij zoeken
Essentieel voor deze functie is dat je inhoudelijke kennis hebt van economie en M&O op vwo bovenbouw en/of eerstejaars universitair niveau. Daarnaast is ervaring met onderwijs, bijvoorbeeld met (bij)les geven, een vereiste. Het is belangrijk dat je goed zelfstandig kunt werken en met weinig aansturing aan de slag kunt. We zoeken iemand met enthousiasme, een flexibele instelling en een proactieve houding.

Wie wij zijn
StudyTree richt zich op de educatieve ontwikkeling van studenten. Wij ondersteunen onderwijsinstellingen in het ontwikkelen van lesprogramma’s en het geven van lessen met behulp van flexibel inzetbare (student)docenten. We trainen en begeleiden onze docenten en werken altijd nauw samen met onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers lopen uiteen van basis tot hoger onderwijs, van regulier tot particulier onderwijs. We werken veel met jonge mensen samen die fris in het leven staan, volop mogelijkheden zien en graag een bijdrage leveren aan het onderwijs.

Wij bieden:
– Jonge, gedreven en gezellige collega’s;
– Veel ruimte voor eigen inbreng en zelfstandigheid;
– Flexibele werktijden;
– Goede verdiensten.

Wij vragen:
– Master student of afgestudeerd, in de richting van Business/Management/Economics
– Goed niveau Engels
– Ervaring met onderwijs, bijvoorbeeld lesgeven;
– De volgende eigenschappen: enthousiast, zelfstandig, communicatief en georganiseerd;
– Visie op curriculum en onderwijs;
– Aantoonbare affiniteit met onderwijs en de werkzaamheden;

Enthousiast? Stuur zo spoedig mogelijk je motivatiebrief en CV naar Iris Huisman (iris.huisman@studytree.nl) . Je kunt ook contact met haar opnemen voor vragen over de functie. De startdatum van de functie is zo snel mogelijk.